Fortuna Kemping - Tiszafüred

1 Vélemény
Fortuna Kemping - Tiszafüred
Kikötő Körút
5350 Tiszafüred
Jász-Nagykun-Szolnok
(59) 350 089
(59) 350 080
(59) 352 835
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Tiszafüradi kemping a kellemes kikapcsolódás helye.Ide látogatóinkat várják: faházak, sátor és lakókocsi helyek, strand, sportolási lehetőségek, horgászás


Cégleírás
Faházak Négy, öt ágyas faházak, és vendégházak állnak rendelkezésre.Szükség esetén pótággyal kiegészíthetoek. Sátor és lakókocsi helyek Sátor és lakókocsi helyek árammal, közös WC-vel, zuhanyzóval. Strand Közvetlenül a kemping mellett tiszta, ingyenes szabadstrand, napos és árnyékos helyekkel és büfékkel.
Szörf és csónak bérlési lehetoség, homokos strandröplabda pálya, a szabadstranddal szemben nagy kiterjedésu lakatlan sziget. Sportolási lehetőségek A kempingben elkerített focipálya, kosárlabda pálya és strandröplabda pálya várja a sportolni vágyó vendégeket.
Horgászás A kempinget körül ölelő Tisza-tó számtalan lehetőséget kínál a horgászni vágyóknak.Horgász centrumok, kikötők övezik a partot.
Kulcsszavak:
Kemping, Kemping üzemeltetés, Szálláshely, Turizmus, Fizetővendéglátás, Horgászati Lehetőség, Sátorozási lehetoség, Sportolási Lehetőségek, Tóparti Szállás, Felnott Lovaglás, Fürdési lehetoség, Faházas Üdülés
Fortuna Kemping - Tiszafüred a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bunkóczi Attila
Fortuna kemping

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A fortuna kemping ide várja a piheni és szorakozni vágyó turistákat és május és junius szezonban pedig a diákokat osztálykirándulásra. Már jártam ezen a helyen és nagyon meg vagyok velük elégedve. Amikor itt voltam nagyon remekül szorakoztam.
## diákok# szorakozás# turisták
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Fortuna Kemping - Tiszafüred részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kormorán Kikötő
  5358  Tiszafüred
 2. Örvény Kormorán-Kikötő
  5358  Tiszafüred
 3. Tisza-Part Pf. 19.
  3386  Sarud
 4. Fő U. 67.
  5363  Nagyiván
 5. Berek Tér 11
  5309  Berekfürdő
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete